សមត្ថភាពនៅក្នុងមេរៀននេះ៖
•
ប្រើប្រាស់ មុខងារ និង តួនាទីបានត្រឹមត្រូវ
•
កំណត់ទីតាំងបន្ទប់ទទួលទានអហារបានល្អប្រសើរ
•
ប្រើប្រាស់ទំហំ ខ្នាត ត្រឹមត្រូវទៅតាមបទដ្ឋាន
•
កំណត់ទំហំគ្រឿងសង្ហារឹមទៅតាមស្តង់ដា
បន្ទប់ទទួលទានអាហារ(Dining
Rooms)
១-
និយមន័យៈនិយមន័យៈបន្ទប់ទទួលទានអាហារ គឺជាកន្លែងមួយនៅក្នុងគេហដ្ឋាន សំរាប់
មនុស្សទទួលអាហារប្រចាំថ្ងៃនៃគ្រួសារនីមួយៗ។
២-តើគេរៀបចំបន្ទប់ទទួលទានអាហារនៅកន្លែងណានៃគេហដ្ឋាន?
បន្ទប់ទទួលទានអាហារ(DINING ROOMS)
២-តើបន្ទប់ទទួលទានអាហារបំរើសេវាអ្វីខ្លះ?
៣-តើទំហំបន្ទប់ទទួលទានអាហារមានទំនាក់ទំនងទៅនិងអ្វី
?
-ទំហំបន្ទប់ទទួលទានអាហារមានទំនាក់ទំនងទៅនិងបន្ទប់ដេក
-ប្រសិនបើគេរៀបចំបន្ទប់ដេក១ ទៅ២ គេកំណត់ផ្ទៃនៃទទួលភ្ញៀវយក 11 m²
-ប្រសិនបើគេរៀបចំបន្ទប់ដេក ៣ គេកំណត់ផ្ទៃនៃទទួលភ្ញៀវយក 16,5 m²
-ប្រសិនបើគេរៀបចំបន្ទប់ដេក ៤ គេកំណត់ផ្ទៃនៃទទួលភ្ញៀវយក 23 m²
ការគិតពិចារណាក្នុងការរៀបចំប្លង់បន្ទប់ទទួលទានអាហារ
-ដាក់វានៅក្នុងចង្ក្រានបាយ
-ដាក់វានៅជាប់បន្ទប់ទទួលភ្ញៀវ
-ដាក់វានៅក្នុងបន្ទប់ទទួលភ្ញៀវ
-គួររៀបចំកន្លែងក្មេងលេង
-គួររៀបចំតុបតែងវាបំពាក់ជាគ្រឿងសឹង្ហារឹម និង រូបភាព
-គួររៀបចំតុបតែងវាបំពាក់បរិធានអគ្គីសនី
-គួររៀបចំកន្លែងដាក់តាំងសំភារៈប្លែកៗ
-គួររៀបចំកន្លែងដាក់សៀវភៅ ទស្សនាវដ្តី កាសែត សំរាប់អាន
-គួររៀបចំអោយមានទ្វារ បង្អួច និង
វេរ៉ង់ដាខាងក្រៅ
៤-តើទំហំតុទទួលទានអាហារគេធ្វើការកំណត់យ៉ាងដូចម្តេច?
ការរៀបចំតុបាយនៅក្នុងបន្ទប់ទទួលទានអាហារ
No comments:
Post a Comment